Trees Bouwtekening is het bureau van Trees Konijn.
Even voorstellen:
 
Advies ‘op maat’
‘Voor particuliere opdrachtgevers wil ik meer zijn dan een ontwerpbureau. Ik ben hun vraagbaak, neem de tijd om te luisteren, om sfeer te proeven, ik denk met ze mee en geef adviezen ‘op maat’. Daardoor kan ik voor hun verbouwingsplan verrassende en doeltreffende oplossingen bieden.
    Mijn deskundigheid op het gebied van energiebesparing, vergunningen en ervaring in overleg met ambtenaren kan mijn klanten daarbij veel tijd en moeite besparen.   Meer weten? Ga naar Werkwijze
Ervaring
Werkervaring heb ik opgedaan in grote en kleine woningprojecten in Nederland en voor Suriname, vanaf de eerste terreintekening tot het laatste detail.
 
Daarvoor heb ik voor een groot warenhuis gewerkt aan interne winkelverbouwingen met bijbehorende distributiecentra, winkel- en kantoorinrichtingen.  En op diverse constructiebureaus heb ik meegewerkt aan utiliteitsprojecten.
 
Verbouwing
De rode draad door al die jaren heen is toch wel de particuliere verbouwing geweest.  Met veel plezier heb ik mensen geadviseerd en ondersteund bij het vormgeven van verbouwingsplannen, bouwaanvragen* indienen en vergelijken van offertes van verschillende aannemers.’                                  Meer weten? Ga naar Projecten 
 
Wilt u meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave?
U kunt mij bellen: 023 5270154 of e-mailen. 
Ook kunt u mij volgen op Twitter: @bouwkundige023  en op LinkedIn.
 

Van bouwkundige puzzel naar bouwplan


 
Copyright 2009-2011 Trees-Bouwtekening.nl
Aanmelden / Concrete 5 / LeftRight.nl